Troubu předehřejte na 220 °C. Vinnou klobásu pokrájejte na 8 kusů, na každý položte plátek slaniny a stočte do šneka. Propíchněte snítkou rozmarýnu, aby se klobása nemohla rozmotat. Šneky vyskládejte na olejem lehce vymazaný plech a pečte půl hodiny pěkně dozlatova. Jezte s bramborovou kaší.
1
Troubu předehřejte na 220 °C. Vinnou klobásu pokrájejte na 8 kusů, na každý položte plátek slaniny a stočte do šneka. Propíchněte snítkou rozmarýnu, aby se klobása nemohla rozmotat. Šneky vyskládejte na olejem lehce vymazaný plech a pečte půl hodiny pěkně dozlatova. Jezte s bramborovou kaší.
Hodnocení
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!