1
Pod horkou vodou spařte mražený hrášek. Šalotku a česnek oloupejte, nakrájejte nadrobno a osmažte na pánvi na trošce olivového oleje. Pak přidejte hrášek, šalotku s česnekem, nastrouhaný tvrdý sýr a hrst čerstvé máty do blenderu a rozmixujte. Dochuťte čerstvě mletým černým pepřem a solí.
2
Klobásku nakrájejte na kolečka a rychle je opečte nasucho na pánvi.
3
Nakrájejte semínkovou bagetu na plátky o tloušťce 1 cm. Opečte je z obou stran pod grilem nebo na pánvi a poté potřete máslem.
4
Na plátky bagetky přidejte směs hrášku, kolečko opečené klobásky a ozdobte lístkem čerstvé máty. Servírujte se skleničkou vychlazeného bílého vína.
1
Pod horkou vodou spařte mražený hrášek. Šalotku a česnek oloupejte, nakrájejte nadrobno a osmažte na pánvi na trošce olivového oleje. Pak přidejte hrášek, šalotku s česnekem, nastrouhaný tvrdý sýr a hrst čerstvé máty do blenderu a rozmixujte. Dochuťte čerstvě mletým černým pepřem a solí.
2
Klobásku nakrájejte na kolečka a rychle je opečte nasucho na pánvi.
3
Nakrájejte semínkovou bagetu na plátky o tloušťce 1 cm. Opečte je z obou stran pod grilem nebo na pánvi a poté potřete máslem.
4
Na plátky bagetky přidejte směs hrášku, kolečko opečené klobásky a ozdobte lístkem čerstvé máty. Servírujte se skleničkou vychlazeného bílého vína.