1
Na dresink smíchejte 60 ml olivového oleje se lžící jablečného octa, 2 lžičkami medu, lžičkou hrubozrnné hořčice a ½ lžičky soli.
2
Všechnu zeleninu a ovoce omyjte. Mrkev oloupejte a škrabkou nastrouhejte na tenké proužky. Obě kedlubny oloupejte a společně s jablkem nakrájejte na pravidelné hranolky. Ředkvičky a oloupanou červenou cibuli nakrájejte najemno na tenké plátky.
3
Na rozpálené pánvi opražte 2 hrsti lískových ořechů.
4
Nakonec smíchejte nakrájenou zeleninu a ovoce s připraveným dresinkem, posypte opraženými ořechy, zasypte najemno nasekanou petrželkou a dochuťte čerstvě namletým pepřem.
1
Na dresink smíchejte 60 ml olivového oleje se lžící jablečného octa, 2 lžičkami medu, lžičkou hrubozrnné hořčice a ½ lžičky soli.
2
Všechnu zeleninu a ovoce omyjte. Mrkev oloupejte a škrabkou nastrouhejte na tenké proužky. Obě kedlubny oloupejte a společně s jablkem nakrájejte na pravidelné hranolky. Ředkvičky a oloupanou červenou cibuli nakrájejte najemno na tenké plátky.
3
Na rozpálené pánvi opražte 2 hrsti lískových ořechů.
4
Nakonec smíchejte nakrájenou zeleninu a ovoce s připraveným dresinkem, posypte opraženými ořechy, zasypte najemno nasekanou petrželkou a dochuťte čerstvě namletým pepřem.