1
Mleté maso a nadrobenou fetu dejte do mísy. Přidejte vejce, cibuli nakrájenou na drobné kostičky, jeden prolisovaný česnek, římský kmín a nakrájené bylinky. Trochu máty nechte stranou do dresinku. Podle chuti osolte a opepřete.
2
Navlhčenýma rukama vytvarujte masovou směs na špejle. Potřete trochou oleje a opékejte 10 minut.
3
Zelí nakrouhejte na jemné nudličky. Zalijte lžící olivového oleje a posypte lžičkou soli. Poté zelí promněte rukama mezi prsty, aby pěkně zkřehlo.
4
Jogurt smíchejte se zbylou mátou, česnekem a citronovou šťávou. Přidejte podle potřeby sůl a pepř.
5
Do pita chlebů dejte porci zelného salátu, zakápněte jogurtovým dresinkem a přidejte pečený kebab.
1
Mleté maso a nadrobenou fetu dejte do mísy. Přidejte vejce, cibuli nakrájenou na drobné kostičky, jeden prolisovaný česnek, římský kmín a nakrájené bylinky. Trochu máty nechte stranou do dresinku. Podle chuti osolte a opepřete.
2
Navlhčenýma rukama vytvarujte masovou směs na špejle. Potřete trochou oleje a opékejte 10 minut.
3
Zelí nakrouhejte na jemné nudličky. Zalijte lžící olivového oleje a posypte lžičkou soli. Poté zelí promněte rukama mezi prsty, aby pěkně zkřehlo.
4
Jogurt smíchejte se zbylou mátou, česnekem a citronovou šťávou. Přidejte podle potřeby sůl a pepř.
5
Do pita chlebů dejte porci zelného salátu, zakápněte jogurtovým dresinkem a přidejte pečený kebab.