1
Připravte si menší hrnek kávy. Podle návodu připravte pudink a scezenou kávu do něj přimíchejte.
2
Rozdrťte sušenky a větší část rovnoměrně navrstvěte na dno připravených misek. Zalijte je pudinkem, posypte zbytkem drcených sušenek a dejte do ledničky vychladit.
4
V malém kastrůlku pomalu zahřívejte med.
5
Mezitím v 1 dcl horké vody rozpusťte kávu a k medu ji přilijte. Míchejte tak dlouho, dokud nevznikne krémová konzistence.
6
Ušlehejte šlehačku a bohatě jí ozdobte každou porci. Na závěr pudink přelijte medovou polevou.
1
Připravte si menší hrnek kávy. Podle návodu připravte pudink a scezenou kávu do něj přimíchejte.
2
Rozdrťte sušenky a větší část rovnoměrně navrstvěte na dno připravených misek. Zalijte je pudinkem, posypte zbytkem drcených sušenek a dejte do ledničky vychladit.
4
V malém kastrůlku pomalu zahřívejte med.
5
Mezitím v 1 dcl horké vody rozpusťte kávu a k medu ji přilijte. Míchejte tak dlouho, dokud nevznikne krémová konzistence.
6
Ušlehejte šlehačku a bohatě jí ozdobte každou porci. Na závěr pudink přelijte medovou polevou.