1
Želatinu připravte dle návodu.
2
Smetanu, espressa a cukr přiveďte za stálého míchání těsně k bodu varu. Odstavte z ohně a dvě lžíce horké směsi rozmíchejte v želatině. Poté želatinu přelijte do smetany a dobře promíchejte.
3
Nechte 10 minut odstát a přelijte do servírovacích nádob a nechte ztuhnout 6–8 hodin, ideálně přes noc. Před podáváním ozdobte hoblinami čokolády.
1
Želatinu připravte dle návodu.
2
Smetanu, espressa a cukr přiveďte za stálého míchání těsně k bodu varu. Odstavte z ohně a dvě lžíce horké směsi rozmíchejte v želatině. Poté želatinu přelijte do smetany a dobře promíchejte.
3
Nechte 10 minut odstát a přelijte do servírovacích nádob a nechte ztuhnout 6–8 hodin, ideálně přes noc. Před podáváním ozdobte hoblinami čokolády.