Překvapuje vás recept ovesné kaše naslano? Naši předci však jedli obilné kaše hlavně tímto způsobem, nasladko se dříve připravovaly pouze výjimečně, slazené jen ovocem nebo medem. Vydatná snídaně hodná šampionů.
Velmi snadné
0-15 minut
4/5
Bez laktózy
Recepty na každý den
Snídaně
Ingredience
Složení
4 porce
Mandlové mléko 750 ml
Sůl
Ovesné vločky jemné 250 g
Dýňová semínka 4 plž
Vejce BIO 4 ks
Petržel hladkolistá 2 hrs.
Pepř
Olej olivový 2 plž
Mandlové mléko 750 ml
Sůl
Ovesné vločky jemné 250 g
Dýňová semínka 4 plž
Vejce BIO 4 ks
Petržel hladkolistá 2 hrs.
Pepř
Olej olivový 2 plž
Příprava
1
V kastrůlku přiveďte mléko k varu. Vložte vločky, osolte a za častého míchání vařte na mírném ohni pět minut. Semínka opražte nasucho a dejte stranou. Připravte si volská oka.
2
Kaši naservírujte do misek. Navrch položte volská oka, posypte dýňovými semínky a petrželí. Opepřete a zakápněte olivovým olejem.
1
V kastrůlku přiveďte mléko k varu. Vložte vločky, osolte a za častého míchání vařte na mírném ohni pět minut. Semínka opražte nasucho a dejte stranou. Připravte si volská oka.
2
Kaši naservírujte do misek. Navrch položte volská oka, posypte dýňovými semínky a petrželí. Opepřete a zakápněte olivovým olejem.
Hodnocení
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!