1
Maso dejte do mísy, lehce ho promačkejte, přidejte vejce a všechny bylinky.
2
Z housky vymačkejte veškeré mléko, nakrájejte ji na malé kousky a přidejte je k masu.
3
Přidejte česnek a směs podle chuti osolte a opepřete.
4
Pak tvořte karbanátky, dejte je na 30 minut odpočinout do lednice a pak je postupně z obou stran smažte ve vyšší vrstvě oleje.
1
Maso dejte do mísy, lehce ho promačkejte, přidejte vejce a všechny bylinky.
2
Z housky vymačkejte veškeré mléko, nakrájejte ji na malé kousky a přidejte je k masu.
3
Přidejte česnek a směs podle chuti osolte a opepřete.
4
Pak tvořte karbanátky, dejte je na 30 minut odpočinout do lednice a pak je postupně z obou stran smažte ve vyšší vrstvě oleje.