1
Troubu předehřejte na 180 °C. V míse smíchejte 225 g mouky, 110 g tmavého cukru a 180 g másla do směsi podobající se drobence. Natlačte ji do formy o rozměrech 18 × 25 cm vyložené pečicím papírem. Pečte 15 minut.
2
Jako další si připravte náplň. Ve velké míse důkladně našlehejte smetanový sýr se zakysanou smetanou, lučinou a krupicovým cukrem, pak jedno po druhém zašlehejte vejce. Nakonec přidejte vanilkový extrakt a směs nalijte na teplý základ cheesecaku.
3
Jablka smíchejte se 2 lžícemi cukru, skořicí a muškátovým oříškem. Směs navrstvěte na smetanový sýr. Připravte si posypku ze 140 g tmavého cukru, 80 g mouky, 70 g másla a vloček.
4
Pečte 40–45 minut. Po vytažení z trouby zastříkněte topingem.
1
Troubu předehřejte na 180 °C. V míse smíchejte 225 g mouky, 110 g tmavého cukru a 180 g másla do směsi podobající se drobence. Natlačte ji do formy o rozměrech 18 × 25 cm vyložené pečicím papírem. Pečte 15 minut.
2
Jako další si připravte náplň. Ve velké míse důkladně našlehejte smetanový sýr se zakysanou smetanou, lučinou a krupicovým cukrem, pak jedno po druhém zašlehejte vejce. Nakonec přidejte vanilkový extrakt a směs nalijte na teplý základ cheesecaku.
3
Jablka smíchejte se 2 lžícemi cukru, skořicí a muškátovým oříškem. Směs navrstvěte na smetanový sýr. Připravte si posypku ze 140 g tmavého cukru, 80 g mouky, 70 g másla a vloček.
4
Pečte 40–45 minut. Po vytažení z trouby zastříkněte topingem.