Z mouky, mletých vlašských ořechů, moučkového cukru, 140 g másla, lžíce kakaa, žloutků a citronové kůry vypracujte těsto a dejte ho alespoň na půl hodiny odpočinout do chladu.
2
Pak ho vyválejte na tenký plát a vykrajujte rohlíčky. Pečte dorůžova při 180 °C přibližně 10 minut.
3
Na krém prošlehejte karamelové Salko s 250 g másla.
4
Krémem naplňte cukrářský sáček a ozdobte jím rohlíčky. Nechte v mrazáku zatuhnout a na závěr smočte do čokoládové polevy.
1
Z mouky, mletých vlašských ořechů, moučkového cukru, 140 g másla, lžíce kakaa, žloutků a citronové kůry vypracujte těsto a dejte ho alespoň na půl hodiny odpočinout do chladu.
2
Pak ho vyválejte na tenký plát a vykrajujte rohlíčky. Pečte dorůžova při 180 °C přibližně 10 minut.
3
Na krém prošlehejte karamelové Salko s 250 g másla.
4
Krémem naplňte cukrářský sáček a ozdobte jím rohlíčky. Nechte v mrazáku zatuhnout a na závěr smočte do čokoládové polevy.
Hodnocení
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!