1
Filety kapra zbavte kostí. Odstraňte kůži a nakrájejte na proužky. Osolte, opepřete.
2
Celer oloupejte, zbylou zeleninu omyjte a vše nakrájejte na hranolky. V kastrůlku rozpalte 200 ml oleje a zeleninu rovnomrně osmažte 5–10 minut. Nechte okapat na papírovém ubrousku a osolte.
3
Připravte si trojobal. V první misce promíchejte hladkou mouku s kořením, v druhé rozšlehejte vejce a do třetí připravte strouhanku. Obalte kapří kousky, smažte dozlatova a nechte okapat na papírovém ubrousku.
4
Nastrouhejte okurky, promíchejte s majonézou a opepřete.
5
Kapří stripsy podávejte s hranolky a tatarskou omáčkou.
1
Filety kapra zbavte kostí. Odstraňte kůži a nakrájejte na proužky. Osolte, opepřete.
2
Celer oloupejte, zbylou zeleninu omyjte a vše nakrájejte na hranolky. V kastrůlku rozpalte 200 ml oleje a zeleninu rovnomrně osmažte 5–10 minut. Nechte okapat na papírovém ubrousku a osolte.
3
Připravte si trojobal. V první misce promíchejte hladkou mouku s kořením, v druhé rozšlehejte vejce a do třetí připravte strouhanku. Obalte kapří kousky, smažte dozlatova a nechte okapat na papírovém ubrousku.
4
Nastrouhejte okurky, promíchejte s majonézou a opepřete.
5
Kapří stripsy podávejte s hranolky a tatarskou omáčkou.