1
Kapří podkovy omyjte, osušte, osolte a opepřete.
2
V hlubokém talíři smíchejte bílý jogurt, vejce, víno, hladkou mouku a tymián a vytvořte těstíčko.
3
Mandlové lupínky nasypte do dalšího hlubokého talíře. Kapra obalte pečlivě ze všech stran nejdříve v těstíčku a následně v mandlích.
4
Obalené podkovy smažte v rozpáleném oleji. Podávat můžete třeba s bramborovým salátem.
1
Kapří podkovy omyjte, osušte, osolte a opepřete.
2
V hlubokém talíři smíchejte bílý jogurt, vejce, víno, hladkou mouku a tymián a vytvořte těstíčko.
3
Mandlové lupínky nasypte do dalšího hlubokého talíře. Kapra obalte pečlivě ze všech stran nejdříve v těstíčku a následně v mandlích.
4
Obalené podkovy smažte v rozpáleném oleji. Podávat můžete třeba s bramborovým salátem.