Klasický kapr už vás omrzel a rádi byste si letos na Štědrý den dali něco trochu netradičního? Vyzkoušejte naši lehčí variantu - kapra obalte do bylinkové strouhanky. Oleje stačí opravdu jen kapka!
Velmi snadné
16-30 minut
0/5
Česká
Vánoce
Hlavní chod
Ingredience
Složení
2 porce
Mouka hladká 150 g
Kapr filet 500 g
Vejce 1 ks
Mléko 50 ml
Strouhanka 200 g
Tymián sušený 1 hrs.
Citronová kůra 1/2 ks
Petržel hladkolistá 1 hrs.
Olej slunečnicový
Sůl
Mouka hladká 150 g
Kapr filet 500 g
Vejce 1 ks
Mléko 50 ml
Strouhanka 200 g
Tymián sušený 1 hrs.
Citronová kůra 1/2 ks
Petržel hladkolistá 1 hrs.
Olej slunečnicový
Sůl
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!