1
V misce promíchejte bílé víno s medem a vložte do ní rozinky. Nechte je 1 hodinu namáčet.
2
Kapra osolte, opepřete a okořeňte šalvějí a zázvorem.
3
Slaninu nakrájejte na plátky a oloupanou cibuli na kolečka. Zapékací mísu vyložte slaninou, na kterou klaďte kolečka cibule.
4
Filety kapra položte na cibuli, obložte je plátky másla a pečte 10 minut na 200 °C. Snižte teplotu na 150 °C, přelijte kapra směsí s bílým vínem a pečte ještě 20 minut.
1
V misce promíchejte bílé víno s medem a vložte do ní rozinky. Nechte je 1 hodinu namáčet.
2
Kapra osolte, opepřete a okořeňte šalvějí a zázvorem.
3
Slaninu nakrájejte na plátky a oloupanou cibuli na kolečka. Zapékací mísu vyložte slaninou, na kterou klaďte kolečka cibule.
4
Filety kapra položte na cibuli, obložte je plátky másla a pečte 10 minut na 200 °C. Snižte teplotu na 150 °C, přelijte kapra směsí s bílým vínem a pečte ještě 20 minut.