Tento staročeský recept oceníte obzvlášť pokud chcete zkusit něco jiného než obalovanou kapří klasiku. Kapr na modro se totiž nesmaží, ale vaří. Vynikne tak jeho jemná a nezaměnitelná chuť.
Snadné
46-60 minut
0/5
Česká
Vánoce
Hlavní chod
Ingredience
Složení
4 porce
Mrkev 2 ks
Celer 1/2 ks
Petržel 2 ks
Citronová kůra 1 ks
Cibule 4 ks
Bílé víno 100 ml
Hřebíček 15 ks
Pepř celý 10 ks
Tymián čerstvý
Nové koření 10 ks
Bobkový list 1 ks
Kapr půlky 1 ks
Jablečný ocet 60 ml
Sůl
Křen čerstvý 50 g
Brambory vařené
Smetana ke šlehání 100 ml
Mouka hladká 1 plž
Vývar rybí 100 g
Máslo 1 plž
Mrkev 2 ks
Celer 1/2 ks
Petržel 2 ks
Citronová kůra 1 ks
Cibule 4 ks
Bílé víno 100 ml
Hřebíček 15 ks
Pepř celý 10 ks
Tymián čerstvý
Nové koření 10 ks
Bobkový list 1 ks
Kapr půlky 1 ks
Jablečný ocet 60 ml
Sůl
Křen čerstvý 50 g
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!