1
Filety z kapra omyjte, osušte papírovou utěrkou a naporcujte. Rybu osolte a opepřete.
2
V misce smíchejte rozpuštěné máslo s medem, hořčicí a worcesterem. Touto marinádou potřete kapra a přeložte ho na plech vyložený pečicím papírem.
3
Filety na plechu ještě přelijte zbytkem marinády. Ořechy nasekejte nahrubo a posypte jimi kapra. Plech zakryjte alobalem a pečte v troubě předehřáté na 180 °C po dobu 18 minut. Pak alobal sundejte, podlijte rybu trochou vody a dopékejte dalších 5 minut. Servírujte se snítkami čerstvého kopru a měsíčky citronu.
1
Filety z kapra omyjte, osušte papírovou utěrkou a naporcujte. Rybu osolte a opepřete.
2
V misce smíchejte rozpuštěné máslo s medem, hořčicí a worcesterem. Touto marinádou potřete kapra a přeložte ho na plech vyložený pečicím papírem.
3
Filety na plechu ještě přelijte zbytkem marinády. Ořechy nasekejte nahrubo a posypte jimi kapra. Plech zakryjte alobalem a pečte v troubě předehřáté na 180 °C po dobu 18 minut. Pak alobal sundejte, podlijte rybu trochou vody a dopékejte dalších 5 minut. Servírujte se snítkami čerstvého kopru a měsíčky citronu.