1
Překrojte napůl 200 g cherry rajčat a rozložte je na plech vyložený pečicím papírem. Pokapejte je 2 lžícemi olivového oleje, osolte, opepřete a pečte v troubě na 180 °C asi 15–20 minut, dokud nebudou měkká.
2
Bagetu nakrájejte na 8 plátků. Na pánvi rozpalte 2 lžíce olivového oleje a plátky bagety na něm krátce opečte z obou stran.
3
Pak na talířku natrhejte burratinu a včetně vnitřní krémové části, takzvané stracciatelly, ji rozdělte na plátky bagety a položte na ni opečená rajčátka.
4
Pak vše zakápněte balzamikem a ozdobte lístky čerstvé bazalky. Excelentní chuť, která okouzlí vaše hosty.
1
Překrojte napůl 200 g cherry rajčat a rozložte je na plech vyložený pečicím papírem. Pokapejte je 2 lžícemi olivového oleje, osolte, opepřete a pečte v troubě na 180 °C asi 15–20 minut, dokud nebudou měkká.
2
Bagetu nakrájejte na 8 plátků. Na pánvi rozpalte 2 lžíce olivového oleje a plátky bagety na něm krátce opečte z obou stran.
3
Pak na talířku natrhejte burratinu a včetně vnitřní krémové části, takzvané stracciatelly, ji rozdělte na plátky bagety a položte na ni opečená rajčátka.
4
Pak vše zakápněte balzamikem a ozdobte lístky čerstvé bazalky. Excelentní chuť, která okouzlí vaše hosty.