1
Kořenovou zeleninu nakrájejte na menší kostky. Do hrnce se studenou vodou vložte jedno kachní stehno a zeleninu, přiveďte k varu. Vařte na mírném ohni tři hodiny. Vývar z masa a zeleniny přeceďte a nechte vychladnout.
2
Troubu rozehřejte na 150 °C. Šalotku, česnek a bylinky orestujte na másle, přidejte tři kachní stehna a prudce osmahněte.
3
Přesuňte do pekáče, zalijte bílým vínem, osolte a opepřete. Pečte v zakrytém pekáči tři hodiny.
4
Upečené maso nechte vychladnout a poté natrhejte na vlákna. Vložte do hrnce, zalijte dvěma naběračkami vývaru a duste dvě a půl hodiny. Poté přilijte dvě naběračky vývaru a bez pokličky vařte ještě další půl hodiny do zhoustnutí.
5
Maso dejte do skleněné nádoby s uzávěrem, zalijte povoleným máslem a nechte vychladnout. Poté přesuňte do lednice a nechte odležet přes noc.
1
Kořenovou zeleninu nakrájejte na menší kostky. Do hrnce se studenou vodou vložte jedno kachní stehno a zeleninu, přiveďte k varu. Vařte na mírném ohni tři hodiny. Vývar z masa a zeleniny přeceďte a nechte vychladnout.
2
Troubu rozehřejte na 150 °C. Šalotku, česnek a bylinky orestujte na másle, přidejte tři kachní stehna a prudce osmahněte.
3
Přesuňte do pekáče, zalijte bílým vínem, osolte a opepřete. Pečte v zakrytém pekáči tři hodiny.
4
Upečené maso nechte vychladnout a poté natrhejte na vlákna. Vložte do hrnce, zalijte dvěma naběračkami vývaru a duste dvě a půl hodiny. Poté přilijte dvě naběračky vývaru a bez pokličky vařte ještě další půl hodiny do zhoustnutí.
5
Maso dejte do skleněné nádoby s uzávěrem, zalijte povoleným máslem a nechte vychladnout. Poté přesuňte do lednice a nechte odležet přes noc.