ReceptyKachní prso pečené dorůžova, relish z červené řepy a jablek, bramborové šišky v opražené strouhance
Kachní prso pečené dorůžova, relish z červené řepy a jablek, bramborové šišky v opražené strouhance
Snadné
Více než 60 minut
0/5
Česká
Sváteční
Hlavní chod
Ingredience
Složení
4 porce
Kachní prsa 600 g
Sůl 18 g
Pepř 1 g
Kmín mletý 2 g
Olej 10 ml
Džus jablečný 300 ml
Jablečný ocet 50 ml
Cukr krupicový 60 g
Nové koření 5 g
Bobkový list 5 g
Badyán celý 1 ks
Červená řepa 200 g
Cibule červená 50 g
Jablko 200 g
Brambory 700 g
Vejce 2 ks
Mouka hrubá 400 g
Mouka hladká 10 g
Vývar kuřecí 200 ml
Máslo 50 g
Strouhanka 50 g
Kachní prsa 600 g
Sůl 18 g
Pepř 1 g
Kmín mletý 2 g
Olej 10 ml
Džus jablečný 300 ml
Jablečný ocet 50 ml
Cukr krupicový 60 g
Nové koření 5 g
Bobkový list 5 g
Badyán celý 1 ks
Červená řepa 200 g
Cibule červená 50 g
Jablko 200 g
Brambory 700 g
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!