1
Rozpalte pánev a prsa do ní položte kůží dolů. Restujte 7 minut, otočte a další 2 minuty opékejte. Přendejte do pekáče, přidejte rozmarýn a pečte 5 minut na 160 °C.
2
Brambory vařte 15–20 minut. Vodu slijte, brambory nakrájejte na plátky.
3
Celer nakrájejte na 4cm špalíčky a na 30 vteřin je ponořte do horké vody. Slijte, nechte okapat. Okurky nakrájejte na kolečka. Smíchejte brambory, celer a okurky.
4
Na zálivku prošlehejte jogurt s olejem, hořčicí, solí a pepřem. Promíchejte se salátem.
5
Maso nakrájejte na plátky, ozdobte rozmarýnem a tymiánem.
1
Rozpalte pánev a prsa do ní položte kůží dolů. Restujte 7 minut, otočte a další 2 minuty opékejte. Přendejte do pekáče, přidejte rozmarýn a pečte 5 minut na 160 °C.
2
Brambory vařte 15–20 minut. Vodu slijte, brambory nakrájejte na plátky.
3
Celer nakrájejte na 4cm špalíčky a na 30 vteřin je ponořte do horké vody. Slijte, nechte okapat. Okurky nakrájejte na kolečka. Smíchejte brambory, celer a okurky.
4
Na zálivku prošlehejte jogurt s olejem, hořčicí, solí a pepřem. Promíchejte se salátem.
5
Maso nakrájejte na plátky, ozdobte rozmarýnem a tymiánem.