1
Kachní maso vyjměte z obalu, omáčku slijte do misky a nechte stranou. Prsa opékejte nejprve kůží dolů na rozpálené pánvi z každé strany 3 minuty. Vyjměte, vložte do trouby vyhřáté na 90 °C a nechte v teple do servírování.
2
Do pánve vlijte omáčku a víno. Přidejte rozmarýn a svařte na polovinu. Zašlehejte džem a ještě 5 minut vařte do zhoustnutí.
3
Mezitím orestujte na oleji pokrájené pak choi 1 minutu, osolte a opepřete. Vsypte ovoce a ještě 1 minutu opékejte.
4
Na talíře vlijte omáčku, vložte teplý ovocný salát a nakonec kachní maso nakrájené na plátky. Ozdobte snítkou rozmarýnu a podávejte.
1
Kachní maso vyjměte z obalu, omáčku slijte do misky a nechte stranou. Prsa opékejte nejprve kůží dolů na rozpálené pánvi z každé strany 3 minuty. Vyjměte, vložte do trouby vyhřáté na 90 °C a nechte v teple do servírování.
2
Do pánve vlijte omáčku a víno. Přidejte rozmarýn a svařte na polovinu. Zašlehejte džem a ještě 5 minut vařte do zhoustnutí.
3
Mezitím orestujte na oleji pokrájené pak choi 1 minutu, osolte a opepřete. Vsypte ovoce a ještě 1 minutu opékejte.
4
Na talíře vlijte omáčku, vložte teplý ovocný salát a nakonec kachní maso nakrájené na plátky. Ozdobte snítkou rozmarýnu a podávejte.