ReceptyKachní prsa s brusinkovou omáčkou a gratinovanými bramborami
Kachní prsa s brusinkovou omáčkou a gratinovanými bramborami
Boží hod je svátek určený pro návštěvy a rodinnou pohodu. Podle tradic se na Boží hod vždy připravovalo to nejlepší, co domácnost měla, a to byla často právě husa nebo kachna. A kdo by neměl rád do zlata vypečenou kachničku.
Náročné
Více než 60 minut
0/5
Vánoce
Hlavní chod
Ingredience
Složení
4 porce
Smetana ke šlehání 30%-33% 300 ml
Sůl
Brambory typu A 1 kg
Muškátový oříšek
Pepř
Kachní prsa 4 ks
Cibule šalotka 2 ks
Badyán celý 2 ks
Tymián čerstvý 2 snít.
Červené víno 200 ml
Olej olivový 1 plž
Hřebíček 2 ks
Rozmarýn čerstvý 3 snít.
Brusinky kompotované 300 g
Máslo 1 plž
Smetana ke šlehání 30%-33% 300 ml
Sůl
Brambory typu A 1 kg
Muškátový oříšek
Pepř
Kachní prsa 4 ks
Cibule šalotka 2 ks
Badyán celý 2 ks
Tymián čerstvý 2 snít.
Červené víno 200 ml
Olej olivový 1 plž
Hřebíček 2 ks
Rozmarýn čerstvý 3 snít.
Brusinky kompotované 300 g
Máslo 1 plž
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!