Klasické pochoutky nesmí na velikonoční tabuli chybět. Připravte si k odpolední kávě jidášky a pečené ptáčky.
Velmi snadné
Více než 60 minut
0/5
Česká
Velikonoce
Dezert
Ingredience
Složení
25 porcí
Máslo 170 g
Droždí čerstvé 40 g
Smetana na vaření 300 ml
Cukr krupicový 80 g
Mouka hladká 500 g
Sůl
Citronová kůra BIO 1 ks
Vaječný žloutek 2 ks
Med 2 plž
Vejce 1 ks
Máslo 170 g
Droždí čerstvé 40 g
Smetana na vaření 300 ml
Cukr krupicový 80 g
Mouka hladká 500 g
Sůl
Citronová kůra BIO 1 ks
Vaječný žloutek 2 ks
Med 2 plž
Vejce 1 ks
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!