Přeskočit
Albert logoAlbert logo

Vítejte!

Můj profil
Menu
LETÁKYRECEPTY
MŮJ ALBERT
ReceptyJidášky a pečení ptáčkové
Albert logoAlbert logo
  • Jidášky a pečení ptáčkové

Jidášky a pečení ptáčkové

Klasické pochoutky nesmí na velikonoční tabuli chybět. Připravte si k odpolední kávě jidášky a pečené ptáčky.
Jidášky a pečení ptáčkové
Velmi snadné
Více než 60 minut
0/5
Česká
Velikonoce
Dezert

Ingredience

Složení
25 porcí
  • Máslo 170 g
  • Droždí čerstvé 40 g
  • Smetana na vaření 300 ml
  • Cukr krupicový 80 g
  • Mouka hladká 500 g
  • Sůl
  • Citronová kůra BIO 1 ks
  • Vaječný žloutek 2 ks
  • Med 2 plž
  • Vejce 1 ks
  • Máslo 170 g
  • Droždí čerstvé 40 g
  • Smetana na vaření 300 ml
  • Cukr krupicový 80 g
  • Mouka hladká 500 g
  • Sůl
  • Citronová kůra BIO 1 ks
  • Vaječný žloutek 2 ks
  • Med 2 plž
  • Vejce 1 ks
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.

ZÁLEŽÍ NÁM NA TOM, ABYSTE JEDLI LÉPE

V Albertu víme, že lepší jídlo vede k lepšímu životu.