V noci ze soboty na neděli slaví křesťané zmrtvýchvstání jako nejdůležitější svátek v roce. Oblíbené je jehněčí maso a beránek by neměl chybět na žádném stole, alespoň ten upečený ze sladkého těsta.
Snadné
Více než 60 minut
0/5
Velikonoce
Hlavní chod
Ingredience
Složení
4 porce
Máslo 15 g
Kapary 1 plž
Petržel 30 g
Česnek 4 strouž.
Ančovičky filety 6 ks
Olej olivový 15 ml
Citron 1 ks
Hořčice dijonská 1 člž
Jehněčí kýta 1 kg
Pepř
Olej slunečnicový 20 ml
Voda 200 ml
Brambory typu B 1 kg
Sůl
Cibulka jarní 1 ks
Smetana ke šlehání 30%-33% 150 ml
Baby špenát 150 g
Máslo 15 g
Kapary 1 plž
Petržel 30 g
Česnek 4 strouž.
Ančovičky filety 6 ks
Olej olivový 15 ml
Citron 1 ks
Hořčice dijonská 1 člž
Jehněčí kýta 1 kg
Pepř
Olej slunečnicový 20 ml
Voda 200 ml
Brambory typu B 1 kg
Sůl
Cibulka jarní 1 ks
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!