ReceptyJehněčí plec s mátovou omáčkou a mrkvovými hranolky
Jehněčí plec s mátovou omáčkou a mrkvovými hranolky
Toto mladé maso si v poslední době získává větší popularitu a nyní si ho můžete dopřát i v Albertu. Plátek jehněčí plece s kostí se hodí pro opečení na pánvi i na grilu a vychutnáte si její šťavnatou a jemnou chuť.
Velmi snadné
Více než 60 minut
0/5
Hlavní chod
Ingredience
Složení
4 porce
Jehněčí plec 4 plát.
Sůl
Máta 1 svaz.
Pepř
Petrželka čerstvá 1 svaz.
Olej olivový 90 ml
Česnek 3 strouž.
Citronová šťáva 3 plž
Citronová kůra 1/2 člž
Mrkev 600 g
Paprika mletá sladká 1/2 člž
Jehněčí plec 4 plát.
Sůl
Máta 1 svaz.
Pepř
Petrželka čerstvá 1 svaz.
Olej olivový 90 ml
Česnek 3 strouž.
Citronová šťáva 3 plž
Citronová kůra 1/2 člž
Mrkev 600 g
Paprika mletá sladká 1/2 člž
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!