Chuťově výrazné jehněčí maso dobře doplní těžší francouzská vína se zemitými tóny. Vyzkoušejte výběr z Albertu.
Velmi snadné
16-30 minut
0/5
Česká
Velikonoce
Hlavní chod
Ingredience
Složení
4 porce
Baby špenát 250 g
Olej olivový 3 plž
Jehněčí kýta 4 plát.
Máta 1 snít.
Sůl
Pepř
Petržel hladkolistá 1 snít.
Bageta tmavá
Baby špenát 250 g
Olej olivový 3 plž
Jehněčí kýta 4 plát.
Máta 1 snít.
Sůl
Pepř
Petržel hladkolistá 1 snít.
Bageta tmavá
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!