Přeskočit
Albert logoAlbert logo

Vítejte!

Můj profil
Menu
LETÁKYRECEPTY
MŮJ ALBERT
ReceptyJehněčí kýta na tymiánu a červeném víně
Albert logoAlbert logo
  • Jehněčí kýta na tymiánu a červeném víně

Jehněčí kýta na tymiánu a červeném víně

Jehněčí kýta na tymiánu a červeném víně
Snadné
16-30 minut
0/5
Středomořská
Hlavní chod

Ingredience

Složení
1 porcí
  • Máslo 1 plž
  • Sůl
  • Jehněčí kýta 2 kg
  • Pepř
  • Olej olivový 4 plž
  • Tymián čerstvý 2 svaz.
  • Cibule 1 kg
  • Červené víno 300 ml
  • Petržel hladkolistá 1 svaz.
  • Česnek 3 strouž.
  • Máslo 1 plž
  • Sůl
  • Jehněčí kýta 2 kg
  • Pepř
  • Olej olivový 4 plž
  • Tymián čerstvý 2 svaz.
  • Cibule 1 kg
  • Červené víno 300 ml
  • Petržel hladkolistá 1 svaz.
  • Česnek 3 strouž.
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.

ZÁLEŽÍ NÁM NA TOM, ABYSTE JEDLI LÉPE

V Albertu víme, že lepší jídlo vede k lepšímu životu.