1
Bagety nakrájejte na kolečka nebo šikmé plátky. Rozložte na tác a ozdobte.
2
Sýrové: Na plátek pečiva položte sýr a ozdobte ho zavařeninou či čatní.
3
Řepné: Na plátek řepy navršte kopeček kozího sýra a ozdobte polníčkem.
4
S volským okem: Na másle připravte volská oka z křepelčích vajec. Na pečivo dejte volské oko, ozdobte plátkem šunky a bylinkami.
5
Hráškové: Rozmrzlý hrášek rozmačkejte se sýrem a nasekanými lístky máty. Osolte, opepřete, směs natřete na kolečka jednohubky a ozdobte vypečenou slaninou a lístky máty.
6
S nivou: Na pečivo položte trojúhelník sýra, přidejte zavařeninu a ozdobte ořechem
7
S klobásou: Na jednohubky položte kolečka klobásy, přidejte plátek sýra, tymián a rozpečte v troubě vyhřáté na 220 °C. Sýr by se měl roztavit a klobása trochu vypéct.
1
Bagety nakrájejte na kolečka nebo šikmé plátky. Rozložte na tác a ozdobte.
2
Sýrové: Na plátek pečiva položte sýr a ozdobte ho zavařeninou či čatní.
3
Řepné: Na plátek řepy navršte kopeček kozího sýra a ozdobte polníčkem.
4
S volským okem: Na másle připravte volská oka z křepelčích vajec. Na pečivo dejte volské oko, ozdobte plátkem šunky a bylinkami.
5
Hráškové: Rozmrzlý hrášek rozmačkejte se sýrem a nasekanými lístky máty. Osolte, opepřete, směs natřete na kolečka jednohubky a ozdobte vypečenou slaninou a lístky máty.
6
S nivou: Na pečivo položte trojúhelník sýra, přidejte zavařeninu a ozdobte ořechem
7
S klobásou: Na jednohubky položte kolečka klobásy, přidejte plátek sýra, tymián a rozpečte v troubě vyhřáté na 220 °C. Sýr by se měl roztavit a klobása trochu vypéct.