1
Nejprve smíchejte všechny suroviny na sezamovo-sójový dip. Šlehejte je asi 15 sekund, aby se dobře spojily.
2
V pánvi opečte plátky slaniny. Nakrájejte rajčata a bylinky.
3
Velkou mísu naplňte vroucí vodou z varné konvice. Ponořte do ní plát rýžového papíru a nechte ho pár sekund měknout – dejte pozor, aby nenasál příliš mnoho vody. Potom rýžový papír položte na talíř nebo pracovní plochu. Nechte ho 10–30 sekund ležet, teprve potom ho začněte plnit.
4
Třetinu rýžového papíru, kterou máte nejblíže k sobě, pokryjte vrstvou salátu, rajčat, slaniny a bylinek. Potom rýžový papír směrem od sebe zarolujte a rolku ihned podávejte se sezamovo-sójovým dipem k namáčení.
1
Nejprve smíchejte všechny suroviny na sezamovo-sójový dip. Šlehejte je asi 15 sekund, aby se dobře spojily.
2
V pánvi opečte plátky slaniny. Nakrájejte rajčata a bylinky.
3
Velkou mísu naplňte vroucí vodou z varné konvice. Ponořte do ní plát rýžového papíru a nechte ho pár sekund měknout – dejte pozor, aby nenasál příliš mnoho vody. Potom rýžový papír položte na talíř nebo pracovní plochu. Nechte ho 10–30 sekund ležet, teprve potom ho začněte plnit.
4
Třetinu rýžového papíru, kterou máte nejblíže k sobě, pokryjte vrstvou salátu, rajčat, slaniny a bylinek. Potom rýžový papír směrem od sebe zarolujte a rolku ihned podávejte se sezamovo-sójovým dipem k namáčení.