Sladkokyselá balsamiková redukce vyzdvihne sladkou chuť jahod. V kombinaci se špenátem a sýrem feta zažijí vaše chuťové buňky něco nepopsatelného!
Velmi snadné
16-30 minut
5/5
Vegetariánské
Grilování
Salát
Ingredience
Složení
4 porce
Chřest zelený 150 g
Salátová okurka 1/2 ks
Jahody 300 g
Citronová šťáva 15 ml
Balzamikový krém 2 plž
Olej olivový 1 plž
Sůl
Baby špenát 1 hrs.
Máta 1 hrs.
Tymián čerstvý 1 hrs.
Feta 100 g
Pepř
Chřest zelený 150 g
Salátová okurka 1/2 ks
Jahody 300 g
Citronová šťáva 15 ml
Balzamikový krém 2 plž
Olej olivový 1 plž
Sůl
Baby špenát 1 hrs.
Máta 1 hrs.
Tymián čerstvý 1 hrs.
Feta 100 g
Pepř
Příprava
1
Z chřestových výhonků odlomte tvrdé konce a 3 minuty povařte v osolené vodě. Sceďte.
2
Okurku a jahody nakrájejte na tenké plátky.
3
Připravte zálivku z citronové šťávy, oleje, balsamikového krému, soli a pepře. Promíchejte se špenátem, chřestem, okurkou, tymiánem, mátou a jahodami.
4
Posypejte sýrem feta.
1
Z chřestových výhonků odlomte tvrdé konce a 3 minuty povařte v osolené vodě. Sceďte.
2
Okurku a jahody nakrájejte na tenké plátky.
3
Připravte zálivku z citronové šťávy, oleje, balsamikového krému, soli a pepře. Promíchejte se špenátem, chřestem, okurkou, tymiánem, mátou a jahodami.
4
Posypejte sýrem feta.
Hodnocení
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!