1
Bulgur zalijte 250 ml vroucí vody, osolte a vařte 5 minut. Přiklopte a nechte15 minut dojít.
2
Vejce povařte 8 minut ve vroucí vodě, sceďte a oloupejte. Salát rozeberte na listy a důkladně promyjte, nechte okapat.
3
Do misek rozdělte salátové listy, na nudličky pokrájenou mrkev, plátky ředkviček, kuličky hrášku z poloviny lusků a promíchejte s bulgurem.
4
Poté obložte rozpůlenými vejci, přelijte zálivkou ze sezamového oleje, šťávy z citronu, agávového sirupu, soli a pepře. Posypte rozmělněným kozím sýrem, zbylými rozpůlenými hráškovými lusky, mátou a koprem.
1
Bulgur zalijte 250 ml vroucí vody, osolte a vařte 5 minut. Přiklopte a nechte15 minut dojít.
2
Vejce povařte 8 minut ve vroucí vodě, sceďte a oloupejte. Salát rozeberte na listy a důkladně promyjte, nechte okapat.
3
Do misek rozdělte salátové listy, na nudličky pokrájenou mrkev, plátky ředkviček, kuličky hrášku z poloviny lusků a promíchejte s bulgurem.
4
Poté obložte rozpůlenými vejci, přelijte zálivkou ze sezamového oleje, šťávy z citronu, agávového sirupu, soli a pepře. Posypte rozmělněným kozím sýrem, zbylými rozpůlenými hráškovými lusky, mátou a koprem.