Z 150 g chřestových výhonků odlomte tvrdé konce a 3 minuty povařte v osolené vodě. Sceďte.
2
Půlku okurky nakrájejte škrabkou na tenké plátky a 300 g jahod nakrájejte také na tenké plátky.
3
Připravte zálivku ze šťávy z půlky citronu, lžíce olivového oleje, 2 lžic balzamikového krému, soli a pepře. Promíchejte s hrstí špenátu, chřestem, okurkou, nasekaným tymiánem a mátou a plátky jahod.
4
Nakonec posypte nadrobeným sýrem feta. Výtečný sezonní a lokální salát je hotový.
1
Z 150 g chřestových výhonků odlomte tvrdé konce a 3 minuty povařte v osolené vodě. Sceďte.
2
Půlku okurky nakrájejte škrabkou na tenké plátky a 300 g jahod nakrájejte také na tenké plátky.
3
Připravte zálivku ze šťávy z půlky citronu, lžíce olivového oleje, 2 lžic balzamikového krému, soli a pepře. Promíchejte s hrstí špenátu, chřestem, okurkou, nasekaným tymiánem a mátou a plátky jahod.
4
Nakonec posypte nadrobeným sýrem feta. Výtečný sezonní a lokální salát je hotový.
Hodnocení
Nehodnoceno
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!