V pánvi rozpalte asi 1/2 lžíce oleje a ze všech stran na něm opečte kuřecí kousky pěkně dozlatova. Dejte je stranou, na tuk vsypte cibuli, česnek, zázvor, přidejte další 1/2 lžíce oleje a 5 minut opékejte. Přidejte kari pastu, slepičí vývar a do hrnce vraťte maso. Přiveďte k varu, snižte plamen a přiklopené nechte 20 minut probublávat. Na posledních 5 minut přidejte do hrnce i fazolky. Podávejte s vařenou rýží.
1
V pánvi rozpalte asi 1/2 lžíce oleje a ze všech stran na něm opečte kuřecí kousky pěkně dozlatova. Dejte je stranou, na tuk vsypte cibuli, česnek, zázvor, přidejte další 1/2 lžíce oleje a 5 minut opékejte. Přidejte kari pastu, slepičí vývar a do hrnce vraťte maso. Přiveďte k varu, snižte plamen a přiklopené nechte 20 minut probublávat. Na posledních 5 minut přidejte do hrnce i fazolky. Podávejte s vařenou rýží.
Hodnocení
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!