Přeskočit
Albert logoAlbert logo

Vítejte!

Můj profil
Menu
LETÁKYRECEPTY
MŮJ ALBERT
ReceptyJak správně uvařit vejce?
Albert logoAlbert logo
  • Jak správně uvařit vejce?

Jak správně uvařit vejce?

Slepičí vajíčka patří odedávna na náš stůl a dopřávat bychom si je měli nejen na Velikonoce. Jsou plná energie a obsahují kvalitnější protein, než je v mase, mléku či rybách. S naším návodem připravíte nejen pošírované neboli ztracené vejce jako šéfkuchař.
Jak správně uvařit vejce?
Snadné
0-15 minut
0/5
Vegetariánské
Postupy a dekorace

Ingredience

Složení
4 porce
  • Voda 1 l
  • Vejce 4 ks
  • Kvasný ocet 1 plž
  • Voda 1 l
  • Vejce 4 ks
  • Kvasný ocet 1 plž
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.

ZÁLEŽÍ NÁM NA TOM, ABYSTE JEDLI LÉPE

V Albertu víme, že lepší jídlo vede k lepšímu životu.