1
Klacek prostrčte ústy a břišní dutinou.
2
Pstruhy naplňte snítkami petržele politými olivovým olejem a plátky očištěných citronů.
3
Rybu svažte provázkem pomocí řeznického uzlu. První uzlík zavažte u hlavy ryby. Pak volný konec provázku protáhněte 2 cm od prvního uzlíku podél ryby a přidržte palcem. Poté provázek obtočte zespodu kolem ryby a protáhněte smyčkou, aby vám vznikl jednoduchý uzlík. Takto pokračujte až k ocasu. Každý uzel dobře utáhněte.
4
Provázek u ocasu ryby několikrát obtočte, stáhněte a zavažte pevným uzlem.
1
Klacek prostrčte ústy a břišní dutinou.
2
Pstruhy naplňte snítkami petržele politými olivovým olejem a plátky očištěných citronů.
3
Rybu svažte provázkem pomocí řeznického uzlu. První uzlík zavažte u hlavy ryby. Pak volný konec provázku protáhněte 2 cm od prvního uzlíku podél ryby a přidržte palcem. Poté provázek obtočte zespodu kolem ryby a protáhněte smyčkou, aby vám vznikl jednoduchý uzlík. Takto pokračujte až k ocasu. Každý uzel dobře utáhněte.
4
Provázek u ocasu ryby několikrát obtočte, stáhněte a zavažte pevným uzlem.