Přeskočit
Albert logoAlbert logo

Vítejte!

Můj profil
Menu
LETÁKYRECEPTY
MŮJ ALBERT
ReceptyJak připevnit pstruha při pečení na klacku
Albert logoAlbert logo
  • Jak připevnit pstruha při pečení na klacku

Jak připevnit pstruha při pečení na klacku

Jak připevnit pstruha při pečení na klacku
Velmi snadné
31-45 minut
0/5
Grilování
Hlavní chod

Ingredience

Složení
1 porcí
  • Petržel hladkolistá 8 snít.
  • Pstruh celý 4 ks
  • Olej olivový 30 ml
  • Citron BIO 2 ks
  • Petržel hladkolistá 8 snít.
  • Pstruh celý 4 ks
  • Olej olivový 30 ml
  • Citron BIO 2 ks
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.

ZÁLEŽÍ NÁM NA TOM, ABYSTE JEDLI LÉPE

V Albertu víme, že lepší jídlo vede k lepšímu životu.