1
Nejdříve nasekejte v robotu bazalkové lístky s cukrem a vyložte plech nebo tác pečicím papírem.
2
Nalijte do rendlíku trochu vody a přiveďte ji k mírnému varu. Na rendlík posaďte mísu, dejte do ní čokoládu a kokosový olej a za občasného míchání nechte rozpustit. Mísu sundejte z lázně.
3
Jahodu chyťte za stopku a do poloviny ji namočte do čokolády. Posypte ji trochou bazalkového cukru a opatrně položte na připravený plech. Dejte na půl hodiny chladit do lednice, aby čokoláda ztuhla, a podávejte.
1
Nejdříve nasekejte v robotu bazalkové lístky s cukrem a vyložte plech nebo tác pečicím papírem.
2
Nalijte do rendlíku trochu vody a přiveďte ji k mírnému varu. Na rendlík posaďte mísu, dejte do ní čokoládu a kokosový olej a za občasného míchání nechte rozpustit. Mísu sundejte z lázně.
3
Jahodu chyťte za stopku a do poloviny ji namočte do čokolády. Posypte ji trochou bazalkového cukru a opatrně položte na připravený plech. Dejte na půl hodiny chladit do lednice, aby čokoláda ztuhla, a podávejte.