ReceptyJahody v mléčné čokoládě a bazalkovém cukru
Jahody v mléčné čokoládě a bazalkovém cukru
Oslavte lásku s naším romantickým receptem na Valentýna: Lahodné jahody ponořené v čokoládě. Netradiční kombinace s bazalkou vás určitě nadchne.
Velmi snadné
31-45 minut
0/5
Párty
Dezert
Ingredience
Složení
2 porce
Cukr krupicový 50 g
Bazalka čerstvá 1 hrs.
Olej kokosový 1 plž
Čokoláda bílá 170 g
Jahody 16 ks
Cukr krupicový 50 g
Bazalka čerstvá 1 hrs.
Olej kokosový 1 plž
Čokoláda bílá 170 g
Jahody 16 ks
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!