ReceptyJahodová pavlova
Albert logoAlbert logo
  • Jahodová pavlova

Jahodová pavlova

Jahodová pavlova
Snadné
Více než 60 minut
0/5
Česká
Dezert

Ingredience

Složení
1 porcí
  • Cukr třtinový 225 g
  • Vaječný bílek 4 ks
  • Škrob kukuřičný 1 člž
  • Vinný bílý ocet 1 člž
  • Zakysaná smetana 200 ml
  • Cukr moučkový 6 plž
  • Jahody 750 g
  • Jogurt bílý 200 ml
  • Maliny 250 g
  • Zázvor 1 cm
  • Máta 1 svaz.
  • Cukr třtinový 225 g
  • Vaječný bílek 4 ks
  • Škrob kukuřičný 1 člž
  • Vinný bílý ocet 1 člž
  • Zakysaná smetana 200 ml
  • Cukr moučkový 6 plž
  • Jahody 750 g
  • Jogurt bílý 200 ml
  • Maliny 250 g
  • Zázvor 1 cm
  • Máta 1 svaz.
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.

ZÁLEŽÍ NÁM NA TOM, ABYSTE JEDLI LÉPE

V Albertu víme, že lepší jídlo vede k lepšímu životu.