Když už vymýšlíme recepty z typického českého ovoce, napadlo nás osvěžit kdysi oblíbený pokrm, dnes již trochu zapomenutý – jáhlový nákyp. Z původně skromného jídla je rázem luxusní dezert.
Snadné
Více než 60 minut
0/5
Bezlepkové
Dezert
Ingredience
Složení
8 porcí
Máslo 60 g
Sůl 1/2 člž
Mléko 500 ml
Jáhly 150 g
Cukr moučkový 100 g
Švestky 5 ks
Skořice mletá 1/2 člž
Vejce 5 ks
Bluma 4 ks
Máslo 60 g
Sůl 1/2 člž
Mléko 500 ml
Jáhly 150 g
Cukr moučkový 100 g
Švestky 5 ks
Skořice mletá 1/2 člž
Vejce 5 ks
Bluma 4 ks
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!