1
Troubu předehřejte na 170 °C.
2
V mixéru nasekejte vločky najemno a smíchejte s nastrouhanými jablky, jednou lžící kokosového oleje, strouhaným kokosem a rozinkami. Lžičkou odebírejte hmotu a dávejte na plech vyložený pečicím papírem. Uprostřed vytvořte malý důlek pro čokoládovou náplň a pečte 25–30 minut.
3
Čokoládu rozehřejte se zbývajícím kokosovým olejem a do důlku každé hrudky dejte trochu polevy.
4
Nechte zatuhnout a poté uchovávejte v chladu.
1
Troubu předehřejte na 170 °C.
2
V mixéru nasekejte vločky najemno a smíchejte s nastrouhanými jablky, jednou lžící kokosového oleje, strouhaným kokosem a rozinkami. Lžičkou odebírejte hmotu a dávejte na plech vyložený pečicím papírem. Uprostřed vytvořte malý důlek pro čokoládovou náplň a pečte 25–30 minut.
3
Čokoládu rozehřejte se zbývajícím kokosovým olejem a do důlku každé hrudky dejte trochu polevy.
4
Nechte zatuhnout a poté uchovávejte v chladu.