1
Ve velké míse smíchejte mouku, cukr a 1 lžičku skořice, pak přidejte máslo a prsty smíchejte do směsi připomínající drobenku (pokud bude potřeba, přidejte trochu mouky).
2
Dvě třetiny vzniklé směsi natlačte na dno a boky kulaté formy o průměru 22 cm. Troubu předehřejte na 180 °C.
3
Jablka oloupejte a nakrájejte na velmi tenké plátky. V míse je smíchejte se zbylou skořicí a citronovou šťávou.
4
Pak je vyskládejte do formy – klidně může jejich vrstva končit výš než těsto – a posypte zbytkem moučné směsi. Pečte 1 hodinu a 15 minut. Servírujte zchladlé.
1
Ve velké míse smíchejte mouku, cukr a 1 lžičku skořice, pak přidejte máslo a prsty smíchejte do směsi připomínající drobenku (pokud bude potřeba, přidejte trochu mouky).
2
Dvě třetiny vzniklé směsi natlačte na dno a boky kulaté formy o průměru 22 cm. Troubu předehřejte na 180 °C.
3
Jablka oloupejte a nakrájejte na velmi tenké plátky. V míse je smíchejte se zbylou skořicí a citronovou šťávou.
4
Pak je vyskládejte do formy – klidně může jejich vrstva končit výš než těsto – a posypte zbytkem moučné směsi. Pečte 1 hodinu a 15 minut. Servírujte zchladlé.