Troubu předehřejte na 180 °C. Jablka a hrušku oloupejte, přepůlte, zbavte jádřinců a nakrájejte na měsíčky. Dejte do mísy a opatrně – nejlépe jen rukama – promíchejte s oběma cukry, rozinkami a kořením. Plech vyložte pečicím papírem, na něj položte rozválené těsto a jeho okraje zarolujte dovnitř, abyste vytvořili kolo a zároveň těsto udělalo zvýšený kraj. Dovnitř dejte ochucené ovoce a všechno potřete rozšlehaným vejcem. Pečte dozlatova zhruba 35 minut. Podávejte pocukrované.
1
Troubu předehřejte na 180 °C. Jablka a hrušku oloupejte, přepůlte, zbavte jádřinců a nakrájejte na měsíčky. Dejte do mísy a opatrně – nejlépe jen rukama – promíchejte s oběma cukry, rozinkami a kořením. Plech vyložte pečicím papírem, na něj položte rozválené těsto a jeho okraje zarolujte dovnitř, abyste vytvořili kolo a zároveň těsto udělalo zvýšený kraj. Dovnitř dejte ochucené ovoce a všechno potřete rozšlehaným vejcem. Pečte dozlatova zhruba 35 minut. Podávejte pocukrované.
Hodnocení
Nehodnoceno
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!