1
Troubu předehřejte na 200 °C. Zapékací mísu vymažte tukem.
2
Očistěte zeleninu. Cibuli a česnek oloupejte a nakrájejte najemno. Nakrájejte rajčata, pórek, mrkev a papriku na kousky. Použijte lístky ze snítek bylin a nakrájejte je nadrobno.
3
Na pánvi rozehřejte olivový olej a při nejvyšším stupni teploty smažte mleté maso 3–5 minut.
4
Přidejte cibuli, česnek, pórek, papriku, mrkev a bylinky a za stálého míchání opékejte při nejvyšším stupni teploty 5 minut.
5
Na dno zapékací mísy vlijte 1/3 omáčky a na ni vložte jednu vrstvu plátů lasagní. Totéž 2× zopakujte a zakončete vrstvou omáčky.
6
Vrchní vrstvu posypte strouhaným parmazánem. Mísu vložte do trouby a pečte 30 minut dozlatova.
1
Troubu předehřejte na 200 °C. Zapékací mísu vymažte tukem.
2
Očistěte zeleninu. Cibuli a česnek oloupejte a nakrájejte najemno. Nakrájejte rajčata, pórek, mrkev a papriku na kousky. Použijte lístky ze snítek bylin a nakrájejte je nadrobno.
3
Na pánvi rozehřejte olivový olej a při nejvyšším stupni teploty smažte mleté maso 3–5 minut.
4
Přidejte cibuli, česnek, pórek, papriku, mrkev a bylinky a za stálého míchání opékejte při nejvyšším stupni teploty 5 minut.
5
Na dno zapékací mísy vlijte 1/3 omáčky a na ni vložte jednu vrstvu plátů lasagní. Totéž 2× zopakujte a zakončete vrstvou omáčky.
6
Vrchní vrstvu posypte strouhaným parmazánem. Mísu vložte do trouby a pečte 30 minut dozlatova.