1
Omyjte všechny papriky. Rozpalte gril a na velkém žáru je opalte ze všech stran, až bude jejich slupka černá. Pak je zabalte pevně do plastového sáčku, aby se zapařily. Nakonec z paprik oloupejte opálenou slupku a nakrájejte je na nudličky.
2
V menší misce rozmíchejte 2 lžíce oleje, 2 lžíce balzamikového octa a lžíci medu na dresink, osolte a opepřete. Dresinkem zalijte papriky ve větší míse a přidejte hrst nasekané čerstvé bazalky. Vše promíchejte a vložte do lednice vychladit.
3
Klobásky vložte na rozpálený gril a opékejte ze všech stran přibližně 4 minuty.
4
Jakmile máte ugrilováno, rovnou podávejte společně s paprikovým salátem. Vše dozdobte lístky čerstvého tymiánu. Skvělý tip, jak doplnit grilované klobásky při každé grilovačce!
1
Omyjte všechny papriky. Rozpalte gril a na velkém žáru je opalte ze všech stran, až bude jejich slupka černá. Pak je zabalte pevně do plastového sáčku, aby se zapařily. Nakonec z paprik oloupejte opálenou slupku a nakrájejte je na nudličky.
2
V menší misce rozmíchejte 2 lžíce oleje, 2 lžíce balzamikového octa a lžíci medu na dresink, osolte a opepřete. Dresinkem zalijte papriky ve větší míse a přidejte hrst nasekané čerstvé bazalky. Vše promíchejte a vložte do lednice vychladit.
3
Klobásky vložte na rozpálený gril a opékejte ze všech stran přibližně 4 minuty.
4
Jakmile máte ugrilováno, rovnou podávejte společně s paprikovým salátem. Vše dozdobte lístky čerstvého tymiánu. Skvělý tip, jak doplnit grilované klobásky při každé grilovačce!