ReceptyItalská kuřecí prsa s opečenými brambůrkami
Italská kuřecí prsa s opečenými brambůrkami
Aby se vám italská kuchyně povedla, základ je v kvalitních surovinách. Zkuste farmářské kuřecí maso, kvalitní italské prosciutto a čerstvou zeleninku. Uvidíte, jak chutná dolce vita.
Velmi snadné
31-45 minut
0/5
Italská
Hlavní chod
Ingredience
Složení
4 porce
Kuřecí prsní řízky 800 g
Prosciutto 8 plát.
Sůl
Pepř
Brambory nové 500 g
Salátová okurka 1 ks
Citronová šťáva 15 ml
Olej olivový 1 plž
Kopr 1 snít.
Cukr krupicový
Zakysaná smetana bylinková 1 ks
Kuřecí prsní řízky 800 g
Prosciutto 8 plát.
Sůl
Pepř
Brambory nové 500 g
Salátová okurka 1 ks
Citronová šťáva 15 ml
Olej olivový 1 plž
Kopr 1 snít.
Cukr krupicový
Zakysaná smetana bylinková 1 ks
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!