1
Červenou chilli papričku očistěte od semínek, cibuli a stroužky česneku oloupejte a vše nakrájejte najemno. Maso nakrájejte na kostky.
2
V hrnci rozehřejte 2 polévkové lžíce oleje a cibuli s česnekem restujte 3 minuty.
3
Přidejte maso, 4 lžíce pasty rendang a dle chuti červenou chilli papričku a zalijte polovinou kokosového mléka. Přiveďte k varu a při střední teplotě vařte přikryté 4 hodiny.
4
Na pánvi nasucho při nejvyšším stupni teploty opékejte strouhaný kokos do zhnědnutí (1–2 minuty). Opečený kokos přimíchejte do hrnce s rendangem.
5
Očistěte zeleninu. Mrkev a fazolky nakrájejte na kousky, šalotku a česnek po oloupání nakrájejte najemno.
6
V kastrůlku rozehřejte 1 polévkovou lžíci oleje a při nejvyšším stupni teploty smažte šalotku a česnek 2 minuty.
7
Přidejte fazolky, mrkev, zbytek pasty rendang, zbytek kokosového mléka a vodu.
8
Přiveďte k varu a vařte pod pokličkou 6–9 minut. Zeleninu lze připravit současně s rendangem.
9
Rendang se zeleninou podávejte s rýží. Můžete dochutit chilli papričkou.
1
Červenou chilli papričku očistěte od semínek, cibuli a stroužky česneku oloupejte a vše nakrájejte najemno. Maso nakrájejte na kostky.
2
V hrnci rozehřejte 2 polévkové lžíce oleje a cibuli s česnekem restujte 3 minuty.
3
Přidejte maso, 4 lžíce pasty rendang a dle chuti červenou chilli papričku a zalijte polovinou kokosového mléka. Přiveďte k varu a při střední teplotě vařte přikryté 4 hodiny.
4
Na pánvi nasucho při nejvyšším stupni teploty opékejte strouhaný kokos do zhnědnutí (1–2 minuty). Opečený kokos přimíchejte do hrnce s rendangem.
5
Očistěte zeleninu. Mrkev a fazolky nakrájejte na kousky, šalotku a česnek po oloupání nakrájejte najemno.
6
V kastrůlku rozehřejte 1 polévkovou lžíci oleje a při nejvyšším stupni teploty smažte šalotku a česnek 2 minuty.
7
Přidejte fazolky, mrkev, zbytek pasty rendang, zbytek kokosového mléka a vodu.
8
Přiveďte k varu a vařte pod pokličkou 6–9 minut. Zeleninu lze připravit současně s rendangem.
9
Rendang se zeleninou podávejte s rýží. Můžete dochutit chilli papričkou.