1
Zeleninu očistěte. Květák rozdělte na menší růžičky, odřízněte z fazolí konce a nakrájejte je na kousky. Papriky a rajčata rozkrájejte na kousky. Cibuli oloupejte a nakrájejte najemno. Červenou chilli papričku očistěte od semínek a nakrájejte najemno. Kuřecí maso nakrájejte na kostky.
2
Rýži uvařte dle návodu na obalu.
3
Na pánvi rozehřejte 2 polévkové lžíce oleje a při nejvyšším stupni teploty zprudka opékejte nakrájenou cibuli a kuřecí maso po dobu 3 minut.
4
Přidejte květák, zelené fazolky a papriku a smažte při nejvyšším stupni teploty 3 minuty.
5
Přidejte rajčata a dle chuti červenou chilli papričku, pastu tandoori a 100 ml vody a nechte přikryté vařit 10–12 minut na mírném stupni.
6
Přidejte 100 ml jogurtu a nechte prohřát. Poznámka: Po přidání jogurtu již dále nevařte.
7
Tandoori podávejte s rýží.
1
Zeleninu očistěte. Květák rozdělte na menší růžičky, odřízněte z fazolí konce a nakrájejte je na kousky. Papriky a rajčata rozkrájejte na kousky. Cibuli oloupejte a nakrájejte najemno. Červenou chilli papričku očistěte od semínek a nakrájejte najemno. Kuřecí maso nakrájejte na kostky.
2
Rýži uvařte dle návodu na obalu.
3
Na pánvi rozehřejte 2 polévkové lžíce oleje a při nejvyšším stupni teploty zprudka opékejte nakrájenou cibuli a kuřecí maso po dobu 3 minut.
4
Přidejte květák, zelené fazolky a papriku a smažte při nejvyšším stupni teploty 3 minuty.
5
Přidejte rajčata a dle chuti červenou chilli papričku, pastu tandoori a 100 ml vody a nechte přikryté vařit 10–12 minut na mírném stupni.
6
Přidejte 100 ml jogurtu a nechte prohřát. Poznámka: Po přidání jogurtu již dále nevařte.
7
Tandoori podávejte s rýží.