1
Zeleninu očistěte, květák rozdělte na menší růžičky, papriku a rajčata nakrájejte na kousky, cibuli oloupejte a nakrájejte najemno.
2
Červenou chilli papričku očistěte od semínek a nakrájejte najemno, vymačkejte šťávu z limety.
3
Rýži uvařte dle návodu na obalu.
4
Na velké pánvi rozehřejte slunečnicový olej a osmahněte tempeh (pokud používáte cizrnu, slijte nálev a poté osmahněte). Přidejte cibuli a smažte 2 minuty při středně vysoké teplotě.
5
Přidejte zeleninu, podle své chuti červenou chilli papričku a za stálého míchání vařte při nejvyšším stupni teploty 4 minuty.
6
Přidejte pastu kari madras a smažte 2 minuty při středně vysoké teplotě. Přilejte kokosové mléko, přiveďte k varu a pod poklicí vařte při nižší teplotě cca 10 minut. Dochuťte šťávou z limety. Podávejte s rýží.
1
Zeleninu očistěte, květák rozdělte na menší růžičky, papriku a rajčata nakrájejte na kousky, cibuli oloupejte a nakrájejte najemno.
2
Červenou chilli papričku očistěte od semínek a nakrájejte najemno, vymačkejte šťávu z limety.
3
Rýži uvařte dle návodu na obalu.
4
Na velké pánvi rozehřejte slunečnicový olej a osmahněte tempeh (pokud používáte cizrnu, slijte nálev a poté osmahněte). Přidejte cibuli a smažte 2 minuty při středně vysoké teplotě.
5
Přidejte zeleninu, podle své chuti červenou chilli papričku a za stálého míchání vařte při nejvyšším stupni teploty 4 minuty.
6
Přidejte pastu kari madras a smažte 2 minuty při středně vysoké teplotě. Přilejte kokosové mléko, přiveďte k varu a pod poklicí vařte při nižší teplotě cca 10 minut. Dochuťte šťávou z limety. Podávejte s rýží.