ReceptyHruškovojablečný kompot se skořicí a ostružinami
Hruškovojablečný kompot se skořicí a ostružinami
Na kompoty jsou nejvhodnější jablka, hrušky, peckoviny a některé bobuloviny. Kompot před zavařením lehce osolte, sůl paradoxně zvýrazní sladkost a „vytáhne“ chuť ovoce.
Snadné
16-30 minut
0/5
Česká
Recepty na každý den
Dezert
Ingredience
Složení
4 porce
Jablko 2 ks
Voda 300 ml
Hruška 2 ks
Badyán celý 1 ks
Skořice celá 1 ks
Hřebíček 3 ks
Sůl
Citron BIO 1 ks
Ostružiny 100 g
Cukr třtinový BIO 1 plž
Jablko 2 ks
Voda 300 ml
Hruška 2 ks
Badyán celý 1 ks
Skořice celá 1 ks
Hřebíček 3 ks
Sůl
Citron BIO 1 ks
Ostružiny 100 g
Cukr třtinový BIO 1 plž
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!