Přeskočit
Albert logoAlbert logo

Vítejte!

Můj profil
Menu
LETÁKYRECEPTY
MŮJ ALBERT
ReceptyHruškovojablečný kompot se skořicí a ostružinami
Albert logoAlbert logo
  • Hruškovojablečný kompot se skořicí a ostružinami

Hruškovojablečný kompot se skořicí a ostružinami

Na kompoty jsou nejvhodnější jablka, hrušky, peckoviny a některé bobuloviny. Kompot před zavařením lehce osolte, sůl paradoxně zvýrazní sladkost a „vytáhne“ chuť ovoce.
Hruškovojablečný kompot se skořicí a ostružinami
Snadné
16-30 minut
0/5
Česká
Recepty na každý den
Dezert

Ingredience

Složení
4 porce
  • Jablko 2 ks
  • Voda 300 ml
  • Hruška 2 ks
  • Badyán celý 1 ks
  • Skořice celá 1 ks
  • Hřebíček 3 ks
  • Sůl
  • Citron BIO 1 ks
  • Ostružiny 100 g
  • Cukr třtinový BIO 1 plž
  • Jablko 2 ks
  • Voda 300 ml
  • Hruška 2 ks
  • Badyán celý 1 ks
  • Skořice celá 1 ks
  • Hřebíček 3 ks
  • Sůl
  • Citron BIO 1 ks
  • Ostružiny 100 g
  • Cukr třtinový BIO 1 plž
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.

ZÁLEŽÍ NÁM NA TOM, ABYSTE JEDLI LÉPE

V Albertu víme, že lepší jídlo vede k lepšímu životu.