1
Vodu, víno, cukr a koření přiveďte k varu. Do lázně vložte oloupané hrušky, snižte teplotu a nechte hodinu pozvolna vařit.
2
Hrušky vyjměte a nechte okapat. Zbývající tekutinu sceďte a zredukujte na sirup.
3
Čokoládu nalámanou na menší kousky rozpusťte ve vodní lázni a přimíchejte teplé mléko.
4
Hrušky podávejte namočené v rozpuštěné čokoládové směsi a ozdobené nadrobno nasekanými pistáciemi. Můžete je také zalít zbylým sirupem.
1
Vodu, víno, cukr a koření přiveďte k varu. Do lázně vložte oloupané hrušky, snižte teplotu a nechte hodinu pozvolna vařit.
2
Hrušky vyjměte a nechte okapat. Zbývající tekutinu sceďte a zredukujte na sirup.
3
Čokoládu nalámanou na menší kousky rozpusťte ve vodní lázni a přimíchejte teplé mléko.
4
Hrušky podávejte namočené v rozpuštěné čokoládové směsi a ozdobené nadrobno nasekanými pistáciemi. Můžete je také zalít zbylým sirupem.