1
Pokud používáte mražený hrášek, povařte ho v horké vodě asi 2 minuty, pak sceďte a nechte vychladnout.
2
Ve stolním mixéru nebo s pomocí ponorného mixéru rozmixujte hrášek, koriandr (nebo petržel), oloupaný stroužek česneku, 2 lžíce olivového oleje a lžíci citronové šťávy do hladké konzistence.
3
Ochutnejte a přidejte sůl a pepř podle chuti.
4
Pomazánka je skvělá nejen na pečivo, ale i ke klasickým fish & chips.
1
Pokud používáte mražený hrášek, povařte ho v horké vodě asi 2 minuty, pak sceďte a nechte vychladnout.
2
Ve stolním mixéru nebo s pomocí ponorného mixéru rozmixujte hrášek, koriandr (nebo petržel), oloupaný stroužek česneku, 2 lžíce olivového oleje a lžíci citronové šťávy do hladké konzistence.
3
Ochutnejte a přidejte sůl a pepř podle chuti.
4
Pomazánka je skvělá nejen na pečivo, ale i ke klasickým fish & chips.